دکتر ظهیری نیا رئیس دانشگاه هرمزگان با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری بیان داشت: در بیانیهی گام دوم بحث امیدواری و امیدآفرینی موج میزند؛ ما هم باید در این راستا تلاش کنیم. خداباوری کلید موفقیت و پیروزی است و راه درست را به ما نشان میدهد. نکته بعد هم خودباوری است که در امتداد خداباوری قرار دارد. هر دوی اینها در کنار یکدیگر همان امیدآفرینی و امیدواری است. امیدواریم که با طرحهایی همچون حامیم بتوانیم این روحیه را تقویت کنیم و ایرانی آباد داشته باشیم.
حجتالاسلام والمسلمین تقوی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاههای هرمزگان، با اشاره به بیانات رهبر انقلاب در دیدار با بسیجیان گفت: قدرت علمی، سرمایه اجتماعی را بدنبال دارد. سرمایهی اجتماعی مهمترین گام و عنصر در حل مسائل مختلف کشور است. دانشگاه است که تولید علم و تربیت عالم میکند و به آن جهت میدهد. علم و عالم روی هم رفته سبب میشود که دانشجو در محیط زندگی شخصی و اجتماعی خود از قدرت بیشتر برخوردار باشد. علم قدرت و توانایی است. اما این علم و دانایی سبب افزایش سرمایهی اجتماعی انسان میشود. این قدرت علم اگر سازماندهی و هدفگذاری شود و هدایت لازم را داشته باشد، بیش از پیش به سرمایهی اجتماعی یک مجموعه اضافه میکند.
رئیس نهاد رهبری دانشگاههای استان افزود: دانشگاه هرمزگان امروز در استان برای تأمین نیروهای مورد نیاز و برای رشد و توسعه آن حرف دارد. چون توانسته با حساب و کتاب کار کند. وقتی کار خوب انجام میشود رشد میکنیم و زمام امور را به دست میگیریم. تک تک شما انشاالله مدیران خوب این سرزمین خواهید شد. حامیم به عنوان یک اقدام فاخر فرهنگی توسط نهاد رهبری در دانشگاهها طراحی شده و امسال چهارمین دوره آن آغاز شد. مفتخریم که اعلام کنیم، اگرچه در بعضی از دانشگاهها چهارمین دوره حامیم هنوز شروع نشده است، دانشگاههای استان هرمزگان در نیمهی راه این دوره قرار دارند. استقبال خوب دانشجویان، همراهی خوب مدیران و تلاش ذی قیمت مسئولان دفاتر نهاد رهبری دانشگاههاست. ما در طرح حامیم میخواهیم دانشجوی ما بیش از پیش قدرتمند باشد. دست دیگری را بگیرد و مسائل جامعه را حل کند. حل مسئله در دستان دانشجو است و این مهم با توانمندسازی دانشجو محقق میشود. در این میان اساتید گروه معارف اسلامی نیز باید نقشآفرینی کنند.
در پایان این مراسم نیز از اساتید معارف و برگزیدگان جشنواره نهجالبلاغه رسا مرحله دانشگاهی تجلیل شد.