دانشکده علوم انسانی

EnAr

افتخار آفرینی دانشجویان رشته صنایع دستی در جشنواره کمند خرداد 1401

افتخار آفرینی دانشجویان رشته صنایع دستی در جشنواره کمند

رویداد کار، مهارت و نوآوری دانشجویان دختر(کمند) سراسر استان با محوریت کشف و پرورش استعدادهای آن­ها به منظور توانمندسازی و حمایت از ایده­ها و طرح­های نوآورانه آن­ها در زمینه های صنایع دستی، تولیدات غذایی و خوراکی، تکنولوژی و مهندسی، پوشاک، گرافیک، محیط زیست و گردشگری، توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی  دانشگاه هرمزگان با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری، در راستای شعار سال  (تولید، دانش­ بنیان و اشتغال آفرین)؛  برگزار گردید.

از بین 45 طرح ارسالی به دبیرخانه جشنواره 20 طرح به نمایشگاه راه یافته و 6 طرح به عنوان طرح برتر انتخاب شدند.

در مراسم اختتامیه از برگزیدگان علاوه بر هدایای( با ارزش نقدی که در مراسم به صورت چک های نمادین اهدا شد)، با لوح و تندیس ویژه کمند نیز تقدیر گردید.

بانوان افتخار افرین رشته صنایع دستی که موفق به کسب مقام های برترشدند:

• کسب مقام اول توسط دانشجوی خلاق؛ بانوی گرامی فرزانه مسجدی با ایده طراحی زیورآلات با الهام از نقوش هندسی همراه با سنگ­های قیمتی و خوشنویسی و قلمزنی.
  • کسب مقام دوم توسط دانشجوی خلاق؛ بانوی گرامی ملیحه فرزانه با ایده ساخت ظروف سفالی با الهام از محیط زیست دریا.
  • کسب مقام چهارم توسط دانشجوی خلاق؛ بانوی گرامی فاطمه رنجبر با ایده طراحی و ساخت دیوارکوب تزیینی )چوبی و سفالی.
  • کسب مقام پنجم به صورت مشترک توسط دانشجوی خلاق؛ بانوی گرامی فاطمه فرج ­پور با ایده نقاشی روی بوم بارنگ روغن و مداد رنگی و
  • کسب مقام پنجم به صورت مشترک توسط دانشجوی خلاق بانوی گرامی نیلوفر ولی­زاده با ایده طراحی و ساخت اکسسوری چوبی با الهام از معماری ایرانی.

منبع خبر: روابط عمومی و معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه