مجتمع آموزش عالی میناب

EnAr

مهلت نهایی جهت تحویل وسایل به جامانده دانشجویان خوابگاهی

به اطلاع می رساند علی رغم اطلاع رسانی های متعدد، مقدار زیادی از وسایل دانشجویان خوابگاهی مربوط به دوران قبل از بیماری کرونا همچنان در انبار مجتمع باقی مانده است. با توجه به گذشت زمان زیادی از انبار و نگهداری این وسایل، آخرین مهلت جهت تحویل آنها، روز پنجشنبه 12 خرداد ماه 1401 اعلام می گردد.

با سلام

جهت هماهنگی برای تحویل گرفتن این وسایل می توانید با مسئول امور دانشجویی-رفاهی جناب آقای گنجی زاده هماهنگ کرده و یا با شماره تلفن های07642284600 یا 07642284665 داخلی 108 تماس حاصل نمایید.

با تشکر

حوزه دانشجویی-رفاهی مجتمع آموزش عالی میناب