در حاشیه ششمین همایش بزرگ سرمایه‌گذاری «فولادی شو»

امضاء تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه هرمزگان و فولاد هرمزگان در ششمین همایش بزرگ سرمایه‌گذاری «فولادی شو»

در ششمین همایش بزرگ سرمایه‌گذاری «فولادی شو» که با همت شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه در فولاد هرمزگان برگزار شد.

در این همایش که به عنوان اولین و بزرگ‌ترین رویداد علم وفناوری در جنوب کشور از آن یاد شد، ۲ تفاهم‌نامه به امضا رسید.

بر این اساس یک تفاهم‌نامه همکاری بین فولاد هرمزگان، دانشگاه هرمزگان و شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه به امضا رسید.

در ششمین رویداد سرمایه‌گذاری «فولادی شو»  شرکت‌های دانش بنیان از استان‌های هرمزگان، کرمان، سیستان وبلوچستان و فارس حضور داشتند.