پاسداشت فرهنگی

پیام تبریک دکتر ظهیری نیا به مناسبت روز حسابدار

دکتر  دکتر ظهیری در پیامی ۱۵ آذر روز حسابدار را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، متن پیام به شرح زیر است:

نامگذاری ۱۵ آذر به عنوان روز حسابدار، نشان از نقش برجسته حسابداران در فرایند تصمیم گیری سیستم ها در کلیه جوامع دارد. حسابداری، یکی از ارکان مهم و اساسی در هر سازمان و نهادی است که نقشی محوری در مدیریت مالی و اتخاذ تصمیمات راهبردی بر عهده دارد.

حسابداران با تلاش و کوشش بی وقفه خود، اطلاعات مالی دقیق و قابل اتکایی را در اختیار مدیران قرار می دهند که این امر موجب می شود تا مدیران بتوانند تصمیمات صحیح و بهینه ای در راستای پیشبرد اهداف سازمان اتخاذ کنند.

اینجانب روز حسابدار را به اعضای محترم هیأت علمی، کارکنان حوزه معاونت توسعه و تمامی دانشجویان فعال در این حوزه تبریک عرض نموده و از زحمات و تلاش های بی دریغ همه شما حسابداران عزیز سپاسگزاری می کنم و برای همگان در عرصه خدمت رسانی به جامعه دانشگاهی آرزوی موفقیت و سربلندی دارم