آغاز رقابت ۲۷ هزار و ۷۷۳ داوطلب آزمون سراسری در استان هرمزگان

💠 دکتر مصطفی ظهیری نیا نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش و آموزش کشور با اعلام خبر برگزاری آزمون سراسری ۱۴۰۱ و رقابت ۲۷۷۳۱ نفر داوطلب هرمزگانی در ۱۵ حوزه آزمون، بیان نمود: شهرستان بندرعباس با ۱۰۵۹۰ نفر داوطلب بیشترین سهم و شهرستان بشاگرد با ۵۱۷ نفر داوطلب کمترین سهم را در آزمون سراسری امسال دارند.

آغاز رقابت ۲۷ هزار و ۷۷۳ داوطلب آزمون سراسری در استان هرمزگان

◀️ وی افزود: همچنین گروه آزمایشی علوم انسانی با ۹۸۱۶ نفر و گروه آزمایشی هنر با ۲۷۳۱ نفر به ترتیب بیشترین و کمترین تعداد داوطلب را به خود اختصاص داده‌اند.

شایان‌ذکر است در کنکور سراسری امسال از مجموع داوطلبان ۶۵ درصد خانم و ۳۵ درصد آقا هستند.

روابط عمومی دانشگاه هرمزگان