افتتاح ﺷﺒﮑﻪ پیش‌یابی زمین‌لرزه ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﻫﺮﻣﺰﮔﺎن

افتتاح ﺷﺒﮑﻪ پیش‌یابی زمین‌لرزه ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﻫﺮﻣﺰﮔﺎﻥ

💠 شبکه پیش‌یابی زمین‌لرزه ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﻫﺮﻣﺰﮔﺎﻥ به‌صورت ﻣﺸﺘﺮﮎ ﺑﺎ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ (ﭘﮑﻦ ﭼﯿﻦ) افتتاح شد.

◀️ دکتر محمدصادقی در مراسم افتتاح شبکه پیش‌یابی زمین‌لرزه ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﻫﺮﻣﺰﮔﺎﻥ با تشکر از همه تلاش‌هایی که برای به ثمر رسیدن این شبکه انجام‌شده است بیان نمود: دانشگاه هرمزگان باهدف تبدیل به قطب اقتصاد دریا پایه و مرجعیت علمی در میان دانشگاه‌های کشور با همراهی بی‌نظیر جناب آقای شعبان نمایندگی وزارت امور خارجه در بندرعباس و اداره همکاری های علمی و بین المللی در برقراری ارتباطات بین‌المللی و انجام پروژه‌های مشترک برای ساختن جامعه‌ای بهتر و انجام مسئولیت‌های اجتماعی خود در برابر جامعه میزبان مصمم است.

◀️ وی افزود: در این راستا دانشگاه هرمزگان با بهره‌گیری از فنّاوری روز دنیا و اشتراک علمی با متخصصان ملی و بین‌المللی، با مشارکت دانشگاه پکن کشور چین مرکز پیش‌یابی زمین‌لرزه در استان هرمزگان را راه‌اندازی نموده است.

شایان‌ذکر است: ﻃﯽ ماه‌های ﮔﺬﺷﺘﻪ ﻋﻤﻠﯿﺎﺕ ﻧﺼﺐ، راه‌اندازی ﻭ ﺁﺯﻣﺎﯾﺶ ﺗﺠﻬﯿﺰﺍﺕ ﻭ حس‌گرهای ﺷﺒﮑﻪ پیش‌یابی زمین‌لرزه ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﻫﺮﻣﺰﮔﺎﻥ ﺷﺎﻣﻞ ﭘﻨﺞ ﺍﯾﺴﺘﮕﺎﻩ (ﻣﯿﻨﺎﺏ، ﺳﯿﺎﻫﻮ، بندر خمیر، حاجی‌آباد ﻭ ﮐﻬﻨﻮﺝ) به‌صورت ﻣﺸﺘﺮﮎ ﺑﺎ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﭘﮑﻦ ﭼﯿﻦ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﮔﺮﺩﯾﺪﻩ ﺍﺳﺖ.*

روابط عمومی دانشگاه هرمزگان